mandag den 25. juni 2012

Langtidsristede mandler a la mums

Når det sådan regner og er kedeligt vejr, så kan man underholde sig selv med at lave langtidsristede mandler. Mandlerne bliver vildt lækre og er helt anderledes end pande-ristede mandler. Og det er drøn-nemt at lave! De ligner bare helt almindelige mandler men det er en helt anden lækker smag og konsistens der kommer frem ved langtidsristningen.

Langtidsristede mandler

  • Tænd din ovn på 100 grader
  • Spred de dejlige mandler ud på en bageplade med bagepapir og lidt salt.
  • De skal have minimum 2 timer!
  • Efter den første time er gået vendes mandlerne med en paletkniv.
  • Når de 2 timer er gået kan du slukke ovnen og lade mandlerne blive i ovnen og køle af.
  • Vær så god at spise de lækre langtidsristede mandler!

Mandlerne kan bruges i en smuk salat, som snack til aftenkaffen/drink eller i en lækker kødret.

Let your freak-flag fly!

1 kommentar:

  1. Yeha! Dem vil jeg lave så snart jeg får en ovn igen! Jeg spiser mange, mange mandler for tiden - det er genial mad.
    Tak for denne formidable ide!
    M

    SvarSlet