tirsdag den 9. oktober 2012

Inspirationstavle og fotoprint

Jeg har længe gerne ville have en opslagstavle, én som kan fungere som inspirationstavle til de kreative projekter jeg har gang i. På denne tavle skal der hænge forskellige ting der taler til mig, som giver mig en retning og gode ideer når jeg arbejder på broderi, strik mm. Efterhånden som jeg finder ting der inspirere mig kan jeg hænge billeder, stofprøver, strikkeprøver, forskellige broderiprøver og sting, ord, tegninger og alt hvad man ellers kan finde på! Endelig fik jeg den lavet!

Opslagstavle med stof på til kreativ inspiration

Hos Stof og Stil fandt jeg dette vildt fede stof med fotoprint af en guldsmed. Du kan finde det lige HER. Stoffet er i målene 64 x 73, så det er nemt at lave en tavle der passer til de mål. Det er ret tyndt stof, så det er oplagt til at bruge på en opslagstavle. Jeg brugte min hæftepistol til at klipse stoffet fast på en blød masonitplade, som er skåret ud til formålet.

Det er ikke svært at lave sin egen inspirationstavle, så det er bare at komme i gang! Let your freak flag fly!

5 kommentarer:

 1. Hvor købte du pladen med blød masonit fra? kyskys!

  SvarSlet
  Svar
  1. I en Silvan! Men den type plade kan fås i de fleste byggemarkeder og træhandler. God fornøjelse!

   Slet
  2. Super, tak for tip :)

   Slet
  3. liiiige et spørgsmål mere: skar de den ud for dig i Silvan eller måtte du selv sørge for det? (jeg vil være meget forberedt inden jeg lader mit freak flag fly)

   Slet
  4. Jeg skulle selv skære den ud i den ønskede størrelse. Jeg købte en stor plade som jeg kunne skære selv. Men man kan med garanti bede dem om det for et beløb. Eller lidt flirt, hvem ved :-) bare undersøg hvilke mål du skal bruge inden du tager derud! Hurra for freak flag!

   Slet