tirsdag den 2. april 2013

Drabeligt broderi

Da jeg var i gang med at lave Rock, Paper, Scissors, Lizard, Spock broderiet skete der noget sjovt. Når man laver et større korsstingsprojekt, skal man altid starte i midten af mønsteret. Man arbejder altså fra midten og udad. Og da jeg havde syet den første del af mønsteret så mit broderi sådan her ud.

Ufærdigt broderi: crushes, poisons, smashes, decapitates, eats

Jeg fik mig et ordentligt grineflip og fik taget et billede. Da min fætter kom over for at se hvad jeg lavede sagde han rammende: "chill out dude!!".

Nå ja, det er jo bare et eksempel på hvordan broderi kan være uhyggeligt sjovt.

6 kommentarer:

 1. Hehe ... fantastisk! Det skal nok blive fedt, og lækkert 'Kodak Moment'! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, nemlig! Kodak moment :-) forresten er de påske klippeark på din blog SÅ fine. Og de ville være vældig gode at oversætte til et broderi. God weekend til dig Jane! :-)

   Slet
 2. Hvorfor er det man skal det? Altså arbejde fra midten af og ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal man af flere grunde. Det er sværest at arbejde i midten af et stort stykke stof, fordi man bliver nødt til at folde siderne ind for at komme til. Det har også betydning for hvor pænt stoffet kommer til at se ud når broderiet er færdigt. Vigtigst af alt er der større risiko for at broderiet bliver skævt hvis man starter i et hjørne. Godt spørgsmål! :-)

   Slet
  2. Tak for svaret. Har læst flere steder at man skulle starte i midten, men det er som med så mange andre ting at det bare forventes at man ved hvorfor. Så dejligt at du kan svare.

   Mvh Gitte

   Slet
  3. Selvfølgelig! Du er altid velkommen til at stille spørgsmål en anden gang. Man bliver jo kun klogere på noget ved at spørge og forholde sig undersøgende. God weekend Gitte! Fra Lea :-)

   Slet