søndag den 16. februar 2014

Hæklet buksedragt

Selvom jeg mange gange har sværget at jeg ALDRIG ville købe bøger med hækle og strikkeopskrifter til babyer, så må jeg indse at noget har ændret sig. 

Bøgerne er altid pastelfarvede, og har en lille buttet baby på forsiden i blødt hjemmestrik fra top til tå. De har altid fået mig til at sige: "Arrrghh". Det er ikke fordi jeg har noget imod babyerne! Det har nok nærmere noget at gøre med de 1.200 nuancer af pastelfarver og nuttetheden. Det gør mig urolig, og jeg får lyst til at tegne dødningehoveder eller noget andet der skriger anti-nuttet.

Men som sagt har noget ændret sig. For snart kommer der to små nye væsener til verdenen. Jeg skal være deres ven. Og min irritation over nuttetheden har ændret sig fra "Arrrghh" til "Ååårrh".

Så da jeg så den lille bog "Blødt til baby" af Sidsel Sangild måtte jeg købe den. Særligt på grund af én hækleopskrift, nemlig en buksedragt.

Og nu har jeg hæklet hele to. I postkasserød!


Rød hæklet buksedragt til baby. Let at lave.


Den er virkelig nem at lave. Hvis man har holdt en hæklepind før, så skal det nok gå. Den lille bog på 30 sider kan købes på nettet og med garanti i strikkebuktikker rundt omkring, og den koster ikke en formue. Selvom der er et par pastelfarver og en nuttet baby på forsiden, så er jeg glad for den. Det er en opskrift der kommer i min permanente samling.

Ååårhh!

7 kommentarer:

 1. Hvor er det nogen søde dragter de skal nok være søde på de nuttede modtagere

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg Elledillen! Tak for din hilsen :-)

   Slet
 2. Hvor er de fine!

  SvarSlet
 3. Åh Lea - du er skøn!

  SvarSlet
 4. Jeg har også hæklet de bukser og jeg er tosset med Sangilds designs! De er bare vildt søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha hvor sjovt at du også har prøvet opskriften! Jeg sender gode strikkevibrationer til dig :-)

   Slet
 5. Smuuuuukke...

  SvarSlet