søndag den 23. marts 2014

Mikrobernes lille verden

Jeg stødte ved et tilfælde på den lille Etsy-butik "Watty's Wall Stuff". Her kan man finde korsstingsmønstre af den meget humoristiske og kreative Alicia Watkins. Hun har blandt andet lavet nogle mønstre med forskellige mikrober og éncellede organismer.

Det talte til min indre rebel, og straks blev der syet både kolera, salmonella og kogalskab!


Watty's Wall Stuff. Alicia Watkins korsstingsmønster. Etsy. Korssting af mikrober og encellede organismer. Anatomisk broderi.Selvom fotoet blev en smule skævt kan man forhåbentligt stadig se hvor sjove de små mikrober er. Tænk at de findes i alle de former og farver, og at alle de farlige sygdomme faktisk består af små dikkenoter som disse.

Alicia har lavet flere forskellige mønstre med forskellige mikrober og alle kan findes på Etsy. Det mønster som jeg har brugt kan findes ved at klikke HER.

Hurra for broderinørder og god humor!


6 kommentarer:

 1. Sikke et sjovt og anderledes indtryk af korsstingsbroderi:) det støver virkelig den klassiske dyd af og giver lyst til mere. Øv, at jeg ikke når mere af min "det SKAL prøves bunke" der ligger stadigt en tanke om Pacman tilpasset alle mine engangs køkkenhandsker. Derfor nyder jeg at beundre dine, mens jeg venter på at mikroberne smitter og giver håndarbejdsinfluenza:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, håndarbejdsinfluenza! Det er sjovt sagt :-) jeg er så glad hvis du synes at det giver inspiration at glo på mine tossede projekter. Jeg håber du får lavet din tilpasning af pacman mønsteret, og hvis du har brug for hjælp eller råd så sig bare til! God dag til dig :-)

   Slet
  2. Tusinde tak for tilbuddet om hjælp. Det bliver helt sikkert nødvendigt:). Jeg er totalt nybegynder i broderi, men elsker håndarbejde, især i form af finurlige projekter. Så det er en luksus, med dit tilbud:)

   Slet
  3. Du siger bare til :-) Hvis du ser på mine profiloplysninger kan du sende mig en email anytime. Det er jo vigtigt at vi nørder hjælper hinanden med de kreative sysler :-)
   God weekend til dig!

   Slet
 2. Det er en fantastisk. Alt kan broderes og man kan brodere på nærmest alt! Det er så fedt, når ting bliver sammensat på en måde, der er uventet for øjet. Endnu en gang tak for en god idé. :)

  SvarSlet