mandag den 23. juni 2014

1-dagsprojekter til baby-vennerne

For tiden har jeg haft mange store broderi- og hækleprojekter som venter på at blive færdige. Og når man møver i lang tid med de samme projekter, så kan man nemt få lyst til at lave nogle mindre ting, og dem kalder jeg for 1-dagsprojekter!

Så her kommer et par af de små ting jeg har lavet for nyligt. Noget er hæklet og lidt er broderet. Hvis man selv mangler et projekt i den størrelsesorden, så kan man finde links til opskrifter og mønstre til det meste herunder.

Hæklet hue til baby med striber. Grats opskrift.
Pas på du ikke får bank af den lille bandit
Hæklet hue til baby med bamseører på. Gratis opskrift.

De to huer ovenfor er lavet på samme mønster. Den ene er stribet, og den anden er ensfarvet med et par bamseører på. Bamseørene er hentet fra en anden opskrift som kan findes HER. Jeg har kæmpet en ordentlig kamp med at finde ud af at lave den rigtige størrelse til lille Le. Til sidst fandt jeg et skema der virkelig hjalp mig, og det kan findes lige HER.

Hæklet vest til baby i rød og sort. Gratis opskrift.

Hvis man vil hækle en lille vest/cardigan, ligesom den Ravne har fået på på billedet ovenfor, så kan man finde mønsteret HER.

Broderet bodystocking til baby med rød blæksprutte i stem stitch.

På billedet ovenfor kan man se et eksempel på en customized broderet body. Jeg har taget en helt almindelig hvid body, overført et mønster fra bogen Doodle Stitching, og broderet det med stem stitch. Motivet kan være hvad som helst, og der er massevis af sting der egner sig til sådan et projekt. Det er bare at slippe fantasien samt nål og tråd løs!

Hæklede festlys som barnevognskæde. Mange farver. Gartis opskrift.

Det sidste 1-dagsprojekt er en hæklet barnevognskæde med festlys. Opskriften kan man downloade gratis HER. Man kan nemt sy små perler eller sting på. Ligegyldig hvad så bliver der disko og party-uartig i barnevognen.

5 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er du produktiv. Sikke mange fine ting:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle skønne ting, du får lavet, Lea! Totalt heldige babyer!

  SvarSlet
 3. Many thanks begge to :o)

  SvarSlet
 4. Hej! Jeg er nybegynder ud i at brodere og har et lille spørgsmål: Når du broderer på babytøj, gør du så noget ved broderigarnet, så det ikke smitter af på tøjet ved vask? Eller smitter det bare ikke af?
  Tak for fine idéer:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Johanna! Langt de fleste typer garn er behandlet på forhånd så de ikke smitter af. Dette gælder fx for DMC som jeg bruger. Så det kan du trygt brodere med :-) Hvis du har noget andet garn og er i tvivl, så kan du altid gå på producentens hjemmeside og læse om deres garn. God fornøjelse!

   Slet