mandag den 29. september 2014

Kagemænd og julehjerter a lá Lea

Jeg arbejder stille og roligt derudaf med mit Bloody-X-mas tema. Min drøm er at jeg et af de næste år har nok julepynt til at pynte et juletræ udelukkende med blodigt og rebelsk julepynt. Men det er et omfattende projekt, og derfor glæder jeg mig meget over at have lavet 4 nye stykker pynt til samlingen. Denne gang blev det til halvspiste og maltrakterede kagemænd og anatomiske julehjerter!

Julepynt med humor. Halvspiste kagemænd og anatomiske julehjerter. Korsstingsbroderi på plastik kanvas.

Julepynt med humor. Anatomisk julehjerte i korsstingsbroderi på plastik kanvas.

Julepynt med humor. Halvspist maltrakteret kagemand i korssting broderi. På plastik kanvas.

Alle delene er lavet på plastik kanvas, som derefter er klippet ud og syet sammen. For at se mønstrene jeg har lavet, kan man klikke på linket herunder. Hvis der er nogle problemer med at se og læse mønstrene, så kontakt mig endelig eller skriv til mig i kommentarfeltet nederst på siden.


Halvspist kagemænd korsstingsbroderi. Gratis mønster. Leas lille Verden.Anatomisk julehjerte korsstingsbroderi. Gratis mønster. Leas lille Verden.


8 kommentarer:

 1. Gisp..en jule-u-hygge. De er superfine og sirlige som altid, når du viser frem!! Håber du laver en samlet fremvisning af projektet indtil nu, når vi rammer december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg arbejder stødt videre og lover at vise frem når jeg har flere tossede julesager :o) God tirsdag til dig Fru Krarup.

   Slet
 2. Hurra, at du deler mønstrene! Jeg skal SÅ meget prøve dem af! Hvor køber du egentlig plastik kanvas?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bestiller plastik kanvas hos den engelske netbutik Sew and So. De har masser skønt broderigrej! God fornøjelse med kagemændende Hausfrau :-)

   Slet
  2. Hej Lea
   Jeg sidder selv med et julekorsstingsprojekt og er i gang med at bestille plastik kanvas fra sew and so, men kan dog ikke regne ud om jeg bør bruge mesh 10 eller 14. Hvad størrelse har du brugt til din fine julepynt?
   De bedste hilsner Ida

   Slet
  3. Hej ida.
   Jeg bruger mesh 14. Det passer til normal DMC stranded cotton - som er den klassiske tynde broderitråd. En mesh 10 passer til en tykkere tråd, som fx cotton perle.
   Jeg håber du finder det du skal bruge 😊
   Mvh Lea

   Slet
 3. Super sjovt de jule ting Lea

  SvarSlet