søndag den 26. februar 2012

Smell it!

Så får jeg lagt billeder ud af det sidste projekt der blev færdigt. Det er straks givet videre til søsteren som har taget det med på kontoret.

Jeg knokler lige nu med nogle lidt større projekter der tager noget tid og det gør det svært at holde dampen oppe når man ikke jævnligt ser et færdigt resultat. Men fred være med det, når først det store projekt er færdigt er det jo det værd!

Anyway, her er det sidste broderi. Det skal forstås helt bogstaveligt talt! (Måske er det bare mig der har mærkelig humor).

Korsstings broderi. Wake up and smell the coffee.


Jeg synes det er et rigtig godt overskueligt projekt at brodere en sætning med sjove bogstaver. Det er bare at kaste sig ud i det.

Jeg skal gøre mig bedste for at der kommer nogle gode ideer ud til jer snart igen!

8 kommentarer:

 1. Jeg elsker den Lea! Når jeg engang kommer hjem og vi får en ny lejlighed....måske kunne man ønske sig sådan noget lignende...?

  SvarSlet
 2. Den er skøn. Uhmm, den burde hænge i ethvert køkken. Kan man lave en bestilling på et broderi med teksten: Hjem Kære Hjem?
  KH Ane

  SvarSlet
 3. Ja, til både Ane og Mikka! Men der går bare noget tid da jeg er igang med andre projekter lige nu. Varme tanker herfra!

  SvarSlet
 4. Det er et super sødt opråb Lea.
  Er der nogle fif til hvordan, man går i gang med sådan et projekt. Tænker på hvordan man tæller op, så det står lige...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa! Jeg er igang med at lave et indlæg om at starte et broderiprojekt op og hvordan man finder skrifttype, tæller op osv. Jeg udgiver det så snart det er klart. Tak for det gode spørgsmå og inspirationen til det nye indlæg!

   Slet
 5. Gudrun Hasle laver nogle ret underfundige broderier hvor hun tager udgangspunkt i hendes dyslexi.
  Nogle af dem kræver at man tænker kreativt for at få meningen lokket ud af dem.
  Men fint det er det bestemt

  Mir

  SvarSlet
 6. Ditte Maria17.09.2012 10.08

  Kære Lea

  Jeg er netop begyndt at brodere og meget inspireret af dine meget fine kunstværker! Jeg har forsøgt at skive dit "N" af, men det lader sig simpelthen ikke gøre.

  Har du mulighed for at poste opskrift på bogstaverne i almindelighed, men N'et i særdeleshed? Så ville jeg være meget taknemmelig!

  Igen - meget fine ting, du har :-)

  /Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte. Jeg må desværre ikke lægge mønsteret til disse bogstaver ud da de kommer fra en bog der har copyright rettigheder på disse mønstre. Bogen hedder Twisted Stitches. MEN jeg kan lige prøve at tumle lidt og lave et mønster til et N der ligner dette du ser på billedet. Hvis du er interesseret i en let revideret udgave af N'et så send en mail til min mailadresse (leamichaelsen@gmail.com). Så sender jeg dig en pdf fil med mønsteret. Det er nemlig lidt surt at skulle købe en hel bog for at få kun et mønster.. Du kan tro jeg er glad for at du er kommet igang med at brodere. Jeg hjælper altid gerne hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Let your freak flag fly Ditte og sy en masse skønne ting! :-)

   Slet