mandag den 28. maj 2012

Baby skull and bones

Strikket babyvest med dødningehoveder
'Skull and Bones' er en hemmelig loge for tredjeårs-elever på Yale universitet. Det var sjov (og samtidig ligegyldig) viden jeg snublede over da jeg skulle bestemme mig for titlen på dette indlæg. Lidt nørdet har man jo lov at være!

Jeg synes at 'Baby skull and bones' passer perfekt til indlægget her, som handler om mit allerførste baby-strik med verdens mest funky knapper (deraf titlen). Knapperne fandt jeg i min garnbutik her på Nørrebro (Nicoline Garn i Fyensgade) men de kan garanteret findes andre steder. Det er svært ikke at få optur over dem!


Strikket babyvest med dødningehovederDet med at strikke babytøj har jeg ikke kastet mig over før nu. Jeg har altid forestillet mig, at det er en skuffelse at kigge på noget man lige har lavet, som jo tydeligvis er alt for småt til at man selv kan prøve den på!!! Ikke fordi jeg beholder alt mit strik selv. Jeg giver det hele væk. Men når man endelig er færdig med et projekt er en stor del af glæden, at man kan prøve det på og sige: 'nej hvor er det pænt!' og klappe sig selv på skulderen. Og hvis vi skal være hudløst ærlige er det lidt surt at strikke nuttet babytøj når man ikke selv har en baby.

Men da jeg i dag blev færdig med vesten synes jeg faktisk det var ret skønt at vide, at denne vest vil komme til at tilhøre et lille nyt menneske. Og de bittesmå mennesker er jo altså søde. Selv hvis man som mig synes, at alt hvad der er puttenuttet på den cheesy måde, kan være noget svært at være i nærheden af. Måske gik det op for jer da i læste den foregående sætning, at jeg er et meget usympatisk menneske... Måske er i også bygget lidt sjovt og kan nikke genkendende til det.

Husk at blåt babytøj altså GODT kan bruges til piger! Vi må have lidt oprør og anarki! Anarki og babytøj!


Strikkeopskriften på baby-vesten kan i finde her! Husk at sørge for at spice up jeres baby-tøj, giv det lidt funk og let your freak flag fly.

4 kommentarer:

 1. JAJAJA!!! DU har gjort det igen!!
  TOP sejt. Jeg hepper på dig som babytøjs-designer! Frida ville se så tjekket ud i den vest:-)
  Knus til dig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne vest er allerede reserveret. Men hvem ved, måske får Frida den næste..... :o) Knus til dig Mettemus

   Slet
  2. Hun kan i hvert tilfælde ønske sig en til sin 1 års fødselsdag!
   Knus tilbage lige på hoved

   Slet
 2. Jeg skulle hilse fra Pia, hun synes vesten er totalt sød og hun vil også gå i gang med at strikke sådan een! Knus fra mig som også er helt vild med den og med knapperne . Knus fra næsten mor

  SvarSlet