søndag den 8. december 2013

Julekys til træet


Amigurumi. Hæklede læber med perler. Crochet lips with beads. Christmas kisses.


Efter en masse problemer med internetforbindelsen i min ejendom er jeg nu tilbage igen. Denne gang med smækre hæklede læber. Jeg har i denne omgang brugt dem som julepynt, og de er blevet dekoreret med glasperler og en lille snor så de kan hænges på træet.


Amigurumi. Hæklede læber med perler. Crochet lips with beads. Christmas kisses.


De hæklede amigurumi læber kan med garanti bruges til meget andet sjovt, kun fantasien sætter grænser.
Opskriften kan findes HER. Den findes både på engelsk og på spansk.Jeg har dog et par rettelser/foreslag som blev tydelige da jeg selv arbejde med opskriften.

- Når man er færdig med omg 20 skal læberne fyldes med bamsefyld, garnrester eller lign. I opskriften står der at de skal fyldes efter omg 23, men dette er helt umuligt.

- Der kan opstå endnu en misforståelse efter omg 23. Man skal IKKE klippe garnet og slutte af. Overlæben og underlæben laves i ét stykke.

- Efter omg 23 indsatte jeg en ekstra omg med 4 sc. Dette hjalp til at læben ikke blev skæv. Dette er selvfølgelig valgfrit, men det var en klar forbedring synes jeg.

- Efter omg 43 skal underlæben fyldes.

- Jeg sluttede af efter omg 45 og lavede ikke omg 46. Det vil gøre læben en smule skæv og enderne vil ikke passe perfekt sammen til sammesyning.God fornøjelse og glædelig december fra min lille verden

3 kommentarer:

 1. Hej Lea

  da jeg i dag fandt disse flotte kugler http://www.thisiscolossal.com/2013/12/temari/
  Tænkte jeg fluks på dig. De er japanske og hedder Temari. Tænker at netop en som du vil forstå at værdsætte de flotte mønstre og håndværket bag dem.
  Du må have en rigtig god jul.

  Mir

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow! De er SÅ flotte! Tak for tippet Mir :-)

   Slet
 2. Ej hvor er de bare seje...

  SvarSlet