mandag den 3. marts 2014

Strikkede håndledsvarmere med perlemønster

Her er endnu et par håndledsvarmere, denne gang med tilhørende mønster som jeg selv har lavet. De gik til min skønne veninde Carolina, og derfor har jeg opkaldt mønsteret efter hende.


Strikkede håndledsvarmere med perler og mønster. Carolina mønster.


Mit mønster er til frit brug, og hvis der er nogen der får produceret et par håndledsvarmere vil jeg elske at se resultatet! God fornøjelse med strikkepindene.
Mønsteret kan også findes som pdf-fil ved at klikke HER.

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fantastiske:) sikken heldig veninde!

  De ryger i bunken af ting jeg MÅ nå.. Er desværre lidt strikkeforskrækket og har lovet først at lave en Pacman, også fra din blog .

  Tak for at dele det fine mønstre!
  Mvh Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt Inge! Sikke en dejlig besked. Det gør mig SÅ glad at du synes om mine små projekter og mønstre! Al magt til håndarbejds-nørder :-)

   God fornøjelse med både strik og pacman!

   Kh Lea

   Slet
 2. Fantastiske, vil rigtig gerne strikke dem, men forstår ikke hvordan? Kan du skrive det tydeligere? Eller måske er jeg ikke kvik nok....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ann! Det er ikke så svært som det ser ud. Konceptet er faktisk meget logisk. Man fører en masse perler på garnet inden man går i gang med at strikke. Derefter fører man perler ind imellem maskerne, sådan at de ligger i mellemrummet imellem maskerne. Det er sådan man laver strik med perler.

   Hvor mange masker du slår op, det kommer an på hvor lange du gerne vil have at håndvarmerne skal være.

   Mht diagrammet skal du vide hvordan man læser et mønster. Hver lodret streg er en strikket maske. Og hver firkant er en perle imellem maskerne.

   Hvis du ser på opskriften, så kan man se at man skal starte ved den nederste pil til venstre. Strik 5 ret, føre en perle hen til den maske du lige har strikket, strikke 4 ret, føre en perle hen, strikke en ret, perle, en ret, perle osv... på vrangsider skal man bare strikke vrang hele vejen uden perler.

   Giver det bedre mening nu? Sig til hvis du har flere spørgsmål :-)

   Slet