lørdag den 24. oktober 2020

Broderiet til din værste fjende

Noget af det værste man kan sige til nogen, er at man håber de træder på en legoklods. For alle ved hvor ondt det gør. Min søster foreslog for nyligt at jeg lavede sætningen til et broderi. Det er gjort af andre før og er ikke vores originale ide, men mønsteret jeg har lavet er til fri afbenyttelse og får ihverfald mig til at grine!


På 18 count Aida stof fylder broderiet 20 x 15 cm.

God fornøjelse!

2 kommentarer:

  1. Hej Lea.
    Jeg var for nylig forbi min gamle blog, Brilleting, hvor du stadig står i mit blogs-jeg-følger-feed, og blev SÅ glad for at se, at du stadig Blogger for fuld skrue. 😀👍
    Selv er jeg hoppet på hhv. Facebook, Instagram og nu også TikTok, men skønt, at nogen stadig benytter det "gamle" format.
    Og hvor er det stadig lækre, sjove smukke ting du laver! 🥰 Jeg har nu fået det fixet,så jeg får en ma, når du poster nyt, så jeg glæder mig til at læse med igen!
    Og hvor er jeg vild med dit LEGO-mønster. Det er vildt sjovt!
    Ha' en fantastisk dag!
    Kram fra Jane aka. BRILLETING

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jane!
      Tak for din hilsen! Det gør mig glad at du har været forbi igen på dette her "gamle" format :o) Jeg er blevet her på bloggen, fordi jeg faktisk er ret glad for formatet. Men du gav mig alligvel stof til eftertanke, om jeg skulle kaste mig ud i en instagram profil. Så tak for din hilsen som både gjorde mig glad og fik mig til at tænke :o)
      Jeg håber du har det godt! Kram tilbage til dig fra Lea

      Slet