torsdag den 16. juni 2011

Broderi- og sybøger i sommergave - hurra!

Tænk engang. Når man ønsker sig noget kan det betale sig at sige det højt! Jeg har nu i sommergave fået to dejlige bøger som jeg fik anbefalet af Asli. Hurra!


Twisted stitches. Embroidery book.

Det er så utrolig inspirerende at læse om håndværk og det er fedt at lære noget nyt. Jeg glæder mig til at komme i gang med projekterne et efter et.

'Twisted stitches' er virkelig opfindsom og har en sjov ny, moderne og blodig vinkel på broderi. Nålepuder med en broderet afhugget finger, dekorerede dødningehoveder, marmeladehætter med fluer, biller og myrer og julekort med en fuld julemand i underbukser er bare nogle af de sjove og gode idéer til dem der er trætte af mormor-inspirerede broderi med nuttede hundehvalpe og enhjørninger.

Twisted stitches embroidery design
Fra 'Twisted Stitches'

Adventures in needlework. Embroidery book.'Adventures in needlework' handler ikke bare om broderi men også om andre former for håndarbejde med nål. Den er overskueligt bygget op således at hvert kapitel handler om en form for håndarbejde med nål og opskrifterne i hvert kapitel er inddelt efter sværhedsgrad. Det gør det nemt at gå i gang med et overskueligt projekt som nybegynder og efterhånden arbejde sig op til de sværere opgaver.

Der er færre opskrifter i denne bog end den første men hvert projekt er utrolig velformuleret og der er masser billeder til at guide dig igennem hvert stadie. Masser tips og gode råd til at gøre hvert arbejde til dig eget, det er der også.
Begge bøger kan anbefales! Hvis du har spørgsmål så skriv endelig.

Når jeg har færdiggjort projekter holder jeg jer selvfølgelig opdateret! Hurra for sommergaver!


Broche. Adventures in needlework.
Broche fra 'Adventures in needlework'

5 kommentarer:

 1. Nøøøøj!! Hvor er du bare heldig! Jeg vil os' ha! :-D

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt Lea - det er jo drømmen!!! :) Glæder mig til at se resultaterne!

  SvarSlet
 3. Ville lige sende et par ord om bogen Twisted stitches, som jeg har købt efter at du har anbefalet den, Lea. Hold da op hvor er der bare noget at komme efter. Har lavet flere bogmærker med navne og lamineret dem,skrevet en hilsen på bagsiden lavet hul i, og sat et flot silkebånd i og så brugt dem som kort på gaver. det har bare gjort lykke. Alfabetet er jo helt specielt. Nu er jeg igang med flue puderne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fedt at høre Isabell! Tillykke med bogen og tak for den gode ide med bogmærker og gavekort! Jeg er rigtig glad for at bogen ramte plet og giver inspiration. Fluepuderne er så fede! God fornøjelse og hold mig endlig opdateret med hvad du laver. Vi må holde sammen, os der elsker nål og tråd ;-)

   Slet
 4. Hej Lea!
  Jeg kan varmt anbefale en lille fin broderibog, godt nok på svensk, men den har så mange sjove udtryk og fine påfund. Den hedder: Korsstyng på nytt, af Annika Huett. Forlaget hedder natur&kultur. Jeg har lånt den på biblo, og på den måde,så kan man jo altid låne et par kopier af den. Vi nærmer os jo snart et større gaveorkie og efteråret kan jo så bruges i et godt hjørne med nål og tråd. Vinke vinke

  SvarSlet